Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

HAIX CONNEXIS SAFETY T S1P LOW/BLACK-SILVER

Sporty, low-cut modell med innovativ CONNEXIS-teknologi og nanokarbonhetter for innendørs bruk.

Designet for innendørs bruk

Fasciastimulerende teknologi med CONNEXIS fasciebånd

Ultralett nanokarbon-tåhette for de høyeste sikkerhetsstandardene

Yttersåle med eksepsjonelle anti-skli egenskaper

Antistatisk og metallfri

Ytelsesvedlikeholdende siste design utviklet i henhold til den nyeste ortopediske ekspertisen

Stikkbeskyttelse av stoff

Les merShow less
Størrelse
Merke:
Beskrivelse

Sertifisering:

CE EN ISO 20345:2011 S1P HRO HI CI SRC

Punkteringsbeskyttelse: ja

Øvre materiale: Mikrofiber/tekstil

Farge: svart/sølv

Høyde i cm: 8,0 cm

Elektrisk avledende: ja

Vanntett: vanntett

Beskyttelseshette: ja

sertifisert for ortopediske innleggssåler: ja

Sikkerhetsklassifisering: S1P

Kuttbeskyttelsesklasse: ingen kuttbeskyttelse

Feste: borrelås

Vekt: 605 gram

Produktinformasjon "HAIX CONNEXIS Safety T S1P lav/svart-sølv"

Fortsett å prestere - HAIX CONNEXIS Safety – Revolusjonerende teknologi og unik design.

Å bruke godt fottøy hjelper oss til hele tiden å yte vårt beste i alle aspekter av livet. I samarbeid med spesialister innen ortopedi og fascia-forskning og ledet av mottoet "Keep Performing", har HAIX-skoteknikere utviklet CONNEXIS SAFETY-kolleksjonen for innendørs bruk.

CONNEXIS SAFETY T S1P er en low-cut modell fra CONNEXIS-kolleksjonen. Takket være den lette vekten er den perfekt for sport. Ikke bare beskytter denne skoen føttene dine, men den setter også en helt ny standard for bærekomfort. Den siste har en innovativ, ortopedisk design som tar hensyn til fotens naturlige krav.

Lette vernesko i sikkerhetsklassen S1P

Funksjonsskoene HAIX oppfyller kravene i sikkerhetsklassen S1P. Dette betyr at skoene oppfyller grunnkravet spesifisert i EN ISO 20345, har en ultralett, nanokarbon-tåhette og er punkteringsbestandige, antistatiske og motstandsdyktige mot drivstoff.

Samtidig er skoene helt fri for metall, mellom 7,5 x 105 til 3,5 x 107 Ohm og ESD-kompatible.

 

Ytre materiale

Den ytre delen av HAIX funksjonssko er laget av en fiberforsterket mikrofiberblanding.

Det smarte snøresystemet er praktisk og sparer tid, og sikrer at skoene kan tilpasses føttene dine i en jevn og trykkfri prosess.

CONNEXIS®-system: Ved å trekke i borrelåsen stimuleres fascien og foten hjelpes i sin naturlige funksjon. Målet er å redusere de negative effektene av bevegelsesapparatet og gjøre det mulig for brukeren å holde seg på beina lenger.

En liten flik gjør det lettere å ta på skoene.

Fôr, tåhette, fotseng og innleggssåler

HAIX CONNEXIS-modellene har en ultralett tåhette laget av fiberforsterket nanokarbon som er formet i tråd med kroppen, noe som betyr at de oppfyller de strengeste sikkerhetskravene. Hetten gir nok plass til tærne, noe som gjør skoene spesielt komfortable.

De polstrede innleggssålene transporterer bort fuktighet. Innersålene er merket med "Perfect Fit", som indikerer at det er utført kontroller for å sikre at skostørrelsen er i henhold til standarden.

De tre ulike innersålealternativene gjør at du kan tilpasse bredden på skoene til dine spesifikke behov. Varen sendes normalt med rød innleggssåle (medium)! Du kan bestille ekstra Vario Fit innleggssåler som ekstra hvis du skulle trenge.

En separat hælskål gir foten stabilitet.

 

Sålen

Takket være en spesiell gummiblanding og innovativ profildesign, har sålen eksepsjonelle antiskliegenskaper samtidig som den lider av minimal slitasje.

Slitemønsteret og de spesialfasede, avrundede elementene sikrer optimalt grep, høy grad av smidighet og stabil støtte på glatte og våte overflater.

Takket være den anatomiske siste designen har sålen blitt strukturert på en slik måte at den passer perfekt til foten.

Den lette, støtdempende PU-kilen gjør skoene utmerket for å komme seg ut og reise.

Yttersålen er ESD-kompatibel (kan kanalisere elektrostatisk utladning og er testet i henhold til DIN EN 61340-4-3:2016 og DIN EN ISO 61340-5-1:2016), samt antistatisk og motstandsdyktig mot drivstoff . Dessuten etterlater de ikke merker og gir utmerket isolasjon mot kulde.

Yttersålen er også punkteringsbestandig.

Les merShow less
Produktdetaljer
630004
Sist vist
9 andre produkter i samme kategori:
Ekstra lett og slitesterk vernesko med hjulsnøring og spikertramp, Vannavstøtende og metallfri. Memorifoam i sålen, som gir god demping. Vibramsåle 
Clima Cork System Elektrostatisk dissipativ 100 % resirkulerbar Kompositt tåhette Antistatisk Kevlar mellomsåle Drivstoff-/oljebestandig såle Anti-skli såle Støtdemper Eksklusiv PU yttersåle 100 % ikke...
S1-P lavt skåret ultralett vernesko laget av pustende 3D-nett og antiripe mikrofiber, ideell for innendørs bruk.
Din jobb, din ytelse, din Black Eagle Safety 40.1. Mer enn bare trygt. Vernesko med veldig god komfort - Sertifisert for ortopediske innleggssåler - Antistatisk - GORE-TEX® - Metallfri - S3 Sertifisert: EN ISO...
S3 lavt snitt, ultralett vernesko laget av mikrofiber-semsket skinn, som er vannavstøtende, ideell for både innendørs og utendørs bruk.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.